Zombie Army 4: Dead War – Steam

Zombie Army 4: Dead War – Steam

Disponibiliate: In stoc

Zombie Army 4: Dead War – Steam este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

250,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Zombie Army 4: Dead War – Steam

Ce este Zombie Army 4: Dead War?
Nu vă lăsați confundați cu titlul jocului – atunci când cumpărați cheia Steam Steam Zombie Army 4: Dead War, veți putea juca un spin-off cu temă zombie din nimeni altul decât seria Sniper Elite! Asta e corect! Acest joc este dezvoltat și publicat de Rebellion – aceiași oameni din spatele infamelor jocuri de tragere în persoana a treia stabilite în timpul Războiului Mondial 2. Titlurile Sniper Elite sunt cunoscute pentru jocul lor polonez și antrenant pe care îl împărtășește cu Zombie Army 4: Dead War. Dacă sunteți dispus să faceți fotografii zombie casual, dar extrem de distractiv – acesta este!

Mecanica de joc a lui Sniper Elite 4
Cei care au avut șansa să joace Sniper Elite 4 se vor simți ca acasă după ce vor cumpăra cheia Steam Steam Zombie Army 4: Dead War. Lansați jocul și bucurați-vă de jocul shooter de vârf al treilea din jocurile principale Sniper Elite cu zombi adăugați la mix. Jocul nu are o poveste extrem de elaborată, deoarece prioritatea lui Zombie Army 4: Dead War este gameplay-ul în sine, cu toate acestea, tema World War 2 este încă predominantă – vei combate zombi în diferite sate și orașe distruse de război in Italia.

Diverse modalități de a lupta
În timp ce jocurile principale Sniper Elite se concentrează pe lupta cu distanțe lungi cu puști cu lunetă (așa cum sugerează și numele seriei), odată ce ați cumpărat cheia Steam Steam Zombie Army 4: Dead War, veți de asemenea să participați la satisfacții și ritmuri bune. lupta la distanță! Ridicați zombi cu o varietate de puști de distanță apropiată, puști de asalt, diferite tipuri de grenade, mine și când nimic altceva nu funcționează – aruncați-i pe toți cu un minigun portabil! Desigur, dacă îți dorești o pușcă cu lunetă – ai această opțiune! Nu numai asta – animațiile epice cu mișcare lentă cu părți ale corpului explodate revin din jocurile Sniper Elite!

Mod Horde
Când ați terminat singuri zombi – aveți un prieten care să cumpere cheia Steam Steam Zombie Army 4: Dead War și să vă alăturați! Chiar dacă al lor nu este un mod PvP, veți putea concura cu alți jucători comparând rezultatele. Jocul te răsplătește pentru realizarea uciderilor în lanț și a mișcărilor combinate nu numai cu puncte, ci și prin încărcarea personajului tău pentru a efectua eliminări melee cu aspect cool. Invitați-vă prietenii și experimentați împreună câteva dintre aceste momente epice!

Cerinte sistem - Zombie Army 4: Dead War – Steam

Minimum system requirements

  • System requirements: Windows 10 64-bit / Windows 7 64-bit*
  • Processor: Intel Core i3-6100 (or AMD equivalent)
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: Nvidia GT 1030 2GB (or AMD equivalent)
  • Storage: 60 GB available space
  • Additional Notes: *Windows 7 64-bit version 7601 supported only via the Vulkan launcher option.

Zombie Army 4: Dead War – Steam - Video

Zombie Army 4: Dead War – Steam

Zombie Army 4: Dead War – Steam

Fotografia produsului Zombie Army 4: Dead War – Steam are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Zombie Army 4: Dead War – Steam.

Pretul Zombie Army 4: Dead War – Steam include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Zombie Army 4: Dead War – Steam este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Zombie Army 4: Dead War – Steam este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Cuvinte cheie:
Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Zombie Army 4: Dead War – Steam?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.