Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key

Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key

Disponibiliate: In stoc

Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

110,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key

Primește multe avantaje minunate cu Xbox Live Gold 3 luni. Fă parte din comunitatea multiplayer activă pe parcursul a 3 luni și bucură-te de jocuri gratuite în fiecare lună pe care primești să o joci și să o păstrezi!

Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key - Video

Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Abonament

Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key

Fotografia produsului Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key.

Pretul Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Xbox Live Gold 3 Months – XBOX Live Key?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.