Xbox Live Gold 1 Month – Xbox

Xbox Live Gold 1 Month – Xbox

Disponibiliate: In stoc

Xbox Live Gold 1 Month – Xbox este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

49,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Xbox Live Gold 1 Month – Xbox

XBOX LIVE GOLD – Joacă online cu prietenii o lună întreagă cu Xbox Live Gold 1 lună. Obțineți o mulțime de jocuri gratuite și reduceri de până la 75% în magazin.

Xbox Live Gold 1 Month – Xbox

Xbox Live Gold 1 Month – Xbox

Fotografia produsului Xbox Live Gold 1 Month – Xbox are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Xbox Live Gold 1 Month – Xbox.

Pretul Xbox Live Gold 1 Month – Xbox include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Xbox Live Gold 1 Month – Xbox este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Xbox Live Gold 1 Month – Xbox este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Xbox Live Gold 1 Month – Xbox?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.