Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox

Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox

Disponibiliate: In stoc

Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

25,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox

Bucurati-va de beneficii minunate pentru Xbox dvs. cu Xbox Game Pass 1 lună cod TRIAL. Obține reduceri mari, accesează jocuri exclusive și joacă-le chiar în ziua lansării.
Xbox Game Pass este un serviciu de abonare de către Microsoft. Cu Xbox Game Pass veți avea acces la peste 100 de jocuri pentru Xbox One. Puteți să le descărcați și să începeți să jucați de îndată ce deveniți membru. Lista include multe titluri populare și toate celelalte jocuri interesante Xbox Exclusive, care devin disponibile pentru abonații Game Pass în aceeași zi în care sunt puse la dispoziție pentru cumpărare.

Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox

Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox

Fotografia produsului Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox.

Pretul Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Xbox Game Pass 1 month TRIAL – Xbox?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.