Watch Dogs – PC

Watch Dogs – PC

Disponibiliate: In stoc

Watch Dogs – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

40,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Watch Dogs – PC

Totul se rezuma la miscarea unui singur deget. Ne conectam cu prietenii nostri. Ne cumparam cele mai noi gadget-uri. Aflam ce se intampla in lume. Dar, in acelasi timp, participam la un fenomen care continua sa se dezvolte. La fiecare conexiune, lasam urme digitale care monitorizeaza fiecare miscare, fiecare eveniment important din viata noastra. si nu vorbim aici numai de oameni.

In prezent, toate orasele importante sunt conectate la o retea. Infrastructura acestora este monitorizata si controlata de sisteme de operare complexe.
In Watch Dogs, acest sistem este numit Sistem Central de Operare (ctOS) – si controleaza aproape fiecare sistem tehnologic al orasului, detinand, in acelasi timp, informatii importante despre fiecare locuitor.

Vei intra in rolul lui Aiden Pearce, un hacker genial, al carui trecut infractional a condus la o tragedie in familie. Aflat in cautarea celora care ti-au distrus familia, vei putea monitoriza si controla tot ceea ce te inconjoara, conectandu-te la reteaua orasului.

Cerinte sistem - Watch Dogs – PC

Minimum system requirements
System requirements: 64 Bit – Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz / AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: 1 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 460 / AMD Radeon HD 5770
Storage: 12 GB
Additional Notes: 64 Bit OS

Recommended system requirements
System requirements: 64 Bit – Windows 7
Processor: Intel Core i7-3770 3.5 GHz / AMD FX-8350 X8 4 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 ti / AMD Radeon HD 7850
Storage: 25 GB

Watch Dogs – PC

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Watch Dogs – PC

Fotografia produsului Watch Dogs – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Watch Dogs – PC.

Pretul Watch Dogs – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Watch Dogs – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Watch Dogs – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Watch Dogs – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.