Watch Dogs 2 – PC

Watch Dogs 2 – PC

Disponibiliate: In stoc

Watch Dogs 2 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

89,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Watch Dogs 2 – PC

Preia rolul lui Marcus Holloway, un hacker tanar genial care traieste in locul de nastere al revolutiei tehnologice, San Francisco Bay Area. Alatura-te Dedsec, o organizatie notorie a hackerilor, si scoate la iveala pericolele ascunse ale sistemului ctOS 2.0, care, aflat in mainile coporatiilor corupte, este folosit pentru a monitoriza si manipula locuitorii la o scara imensa. Beneficiind de puterea hacking-ului si avand Dedsec-ul de partea ta, lanseaza Hack-ul Secolului, distruge ctOS 2.0 si reda libertatea celor carora le apartine: oamenilor.
Bun venit in San Francisco Bay Area Exploreaza o lume deschisa uriasa si dinamica, care ofera o varietate incredibila de posibilitati de gameplay. Foloseste hacking-ul in timp ce te implici in urmariri periculoase de masini pe strazile din San Francisco, cand traversezi cartierele colorate si vibrante din Oakland pe acoperisuri, sau cand te infiltrezi in birourile companiilor din Siicon Valley. Sunt multe secrete care asteapta sa fie descoperite in locul de nastere al revolutiei tehnologice. Hacking-ul este arma ta Controleaza infrastructura orasului, fiecare dispozitiv conectat si bazele de date personale ale tuturor. Preia controlul asupra dronelor, masinilor, macaralelor, robotilor de securitate si multe altele. Hack-uieste inamicii si trecatorii – manipuleaza-i in moduri diferite pentru a declansa lanturi de evenimente imprevizibile. Fiecare persoana, fiecare vehicul pe care il conduc, fiecare dispozitiv conectat pe care il folosesc pot fi hack-uite.

Cerinte sistem - Watch Dogs 2 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 with 2 GB VRAM or AMD Radeon HD 7870
Storage: 50 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz, AMD FX 8120
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 290, with 3GB VRAM
Storage: 50 GB

Watch Dogs 2 – PC - Video

Watch Dogs 2 – PC

Gen

Actiune, Adventure, FPS / TPS

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Watch Dogs 2 – PC

Fotografia produsului Watch Dogs 2 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Watch Dogs 2 – PC.

Pretul Watch Dogs 2 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Watch Dogs 2 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Watch Dogs 2 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Watch Dogs 2 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.