Tropico 6 – PC

Tropico 6 – PC

Disponibiliate: In stoc

Tropico 6 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

150,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Tropico 6 – PC

Obțineți-vă o cheie Tropico 6 și deveniți responsabil pentru mai multe insule pentru prima dată în franciză! Insulele multiple înseamnă provocări multiple, iar provocările multiple înseamnă distracție multiplă!
Gestionarea mai multor insule este cea mai mică dintre preocupările dvs. La fiecare doi ani, republica dvs. solicită alegeri, așa că asigurați-vă că nu primiți prețul final Tropico 6 și nu vă ridicați din cauza faptului că pierdeti alegerile! Stand in balconul tau si prezentand discursuri electorale inspiratoare minunate, pentru a aprinde focul din inimile tale din nou! Desigur, dacă promisiunile pe care le-ai făcut nu corespund realității reale, există întotdeauna alte măsuri pentru a rămâne la putere!

Cerinte sistem - Tropico 6 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7 64-bit
Processor: 3 GHz (AMD A10-7850K / Intel i3-2000)
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 2GB VRAM (Radeon HD 7870 / Geforce GTX 750)
Storage: 16 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 10 64-bit
Processor: 3.3 GHz (AMD FX-8300 / Intel i5-3000)
Memory: 16 GB RAM
Graphics: 4GB VRAM (Radeon R9 380 / Geforce GTX 960)
Storage: 16 GB

Tropico 6 – PC - Video

Tropico 6 – PC

Gen

Strategie

Platforma

Steam

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

Tropico 6 – PC

Fotografia produsului Tropico 6 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Tropico 6 – PC.

Pretul Tropico 6 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Tropico 6 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Tropico 6 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Tropico 6 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.