Trackmania Turbo – PC

Trackmania Turbo – PC

Disponibiliate: In stoc

Trackmania Turbo – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

49,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Trackmania Turbo – PC

Dupa succesul inregistrat de predecesori, Ubisoft va prezinta Trackmania Turbo, cel mai nou joc al francizei dezvoltate de Nadeo, acum pentru prima data disponibil si pentru consolele de noua generatie, Playstation 4 si Xbox One, cat si pentru versiunea de PC.
Cu peste 21 de milioane de jucatori pe 5 continente, Trackmania este alegerea perfecta. Totul consta intr-o cursa irezistibila pentru a obtine cel mai bun timp.
Cu Trackmania Turbo vei descoperi experienta suprema a cursei contra-cronometru in peste 200 de curse care te vor ameti si care se vor desfasura in 4 medii superbe, fiecare avand propriul gameplay.
Vei fi acaparat de universul Trackmania Turbo datorita graficii de ultima generatie, a noii directii artistice bazate pe elemente din cultura racing si a gameplay-ului de tip “usor de invatat, greu de stapanit”.

Cerinte sistem - Trackmania Turbo – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows Vista or Windows 7 SP1 or Windows 8.1 or Windows 10
Processor: Dual core from Intel or AMD at 2 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Video card must be 512 MB or more and should be a DirectX 10 – compatible or DirectX 11 – compatible
Storage: 5 GB

Trackmania Turbo – PC - Video

Trackmania Turbo – PC

Gen

Actiune, Curse

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

3 ani

Trackmania Turbo – PC

Fotografia produsului Trackmania Turbo – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Trackmania Turbo – PC.

Pretul Trackmania Turbo – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Trackmania Turbo – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Trackmania Turbo – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Trackmania Turbo – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.