Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC

Disponibiliate: In stoc

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

89,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC

Inspirat de realitatea operatiunilor ant-teroriste din intreaga lume, Rainbow Six Siege invita jucatorii sa stapaneasca arta distrugerii. Experienta se concentreaza pe: confruntari intense, letalitate crescuta, tactica, joc de echipa si actiune exploziva. Jocul multiplayer al Rainbow Six Siege presupune lupta cu focuri de arma si strategie expert. Implica-te in operatiuni anti-teroriste Agenti anti-teroristi: Agentii anti-teroristi sunt instruiti sa se ocupe de situatii extreme, cum ar fi salvarea ostaticilor, cu precizie chirurgicala. Ca specialisti de ‘raza scurta’, instruirea lor se concentreaza pe medii interioare. Operand in formartiuni stranse, ei sunt experti in lupte de aproape, demolari si atacuri coordonate. Fa cunostinta cu trupe instruite pentru atacuri coordonateJocul de asediu: Pentru prima data in Rainbow Six, jucatorii se vor angaja in asedii, un nou mod de atac. Inamici au acum mijloacele sa isi transforme mediile in cetati: pot pune capcane, pot fortifica si pot crea sisteme defensive. Pentru a face fata acestei provocari, jucatori au un nivel de libertate neegalat de niciun alt joc precedent Rainbow Six. Combinand hartile tactice, dronele de observare si noul sistem de rapel, trupele Rainbow au mai multe optiuni decat inainte sa planifice, atace si difuze aceste situati. Mediile din noul joc pot fi distruse Distrugere procedurala: Distrugerea este punctul principal al jocului. Jucatorii au acum posibilitatea de a distruge mediul. Peretii pot fi spulberati, se pot deschide noi linii de foc iar tavanele si podeaua pot fi incalcate, creand noi puncte de acces. Totul din mediu reactioneaza realist, dramatic si unic bazat pe dimensiune si calibrul gloantelor pe care le folosesti sau de cantitatea de armament exploziv stabilit.

Cerinte sistem - Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7 / 8.1 / 10 (64bit required)
Processor: Intel Core i3 560, 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 945, 3.0 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5870, 1GB of VRAM
Storage: 30 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 7 / 8.1 / 10 (64bit required)
Processor: Intel Core i5-2500K, 3.3 GHz / AMD FX-8120, 3.1 Ghz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670/GTX 760/GTX 960 / AMD Radeon HD 7970/R9 280x/R9 380/Fury X
Storage: 47 GB available space

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC - Video

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC

Fotografia produsului Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC.

Pretul Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Standard Edition) – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.