Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC

Disponibiliate: In stoc

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

72,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC

“Tom Clancy’s Rainbow Six Siege” aduce un nou nivel de tensiune in franciza de tragatori tactici. Inspirat de realitatea operatorilor teroristi contra-teroristi din intreaga lume, “Rainbow 6 Siege” invita jucatorii sa stapaneasca arta distrugerii. Intalnirile intense in sferturi, letalitatea ridicata, tactica, jocul in echipa si actiunea exploziva sunt in centrul experientei. Pentru prima data intr-un joc Rainbow Six al lui Tom Clancy, jucatorii se vor angaja in asedii, un nou stil de asalt in care dusmanii au mijloacele de a-si transforma mediile in fortarete moderne, in timp ce echipele Rainbow Six conduc atacul sa incalce pozitia inamicului.
“Rainbow Six Siege” ofera jucatorilor un control fara precedent asupra capacitatii lor de a-si fortifica pozitia – prin intarirea peretilor si a pardoselilor, folosind sarma ghimpata, scuturi si minele desfasurate si multe altele – sau incalcarea inamicilor folosind drone de observare, acuzatii de foi, rapel si mai mult. Ritmul rapid, letalitatea si unicitatea fiecarui asediu constituie un nou bar pentru luptele de foc intense, jocul strategic si jocurile competitive. Rainbow Six Siege de la Tom Clancy prezinta, de asemenea, o descoperire tehnologica care redefineste modul in care jucatorii interactioneaza cu mediul de joc.

Cerinte sistem - Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC

Minimum Requirements
OS Win 7 64
CPU Core i3-560 3.3GHz / Phenom II X4 945
RAM 6 GB
GPU GeForce GTX 460 / Radeon HD 5770 1024MB
HDD 50 GB

Recommended Requirements
OS Win 7 64
CPU Core i5-2500K 3.3GHz / FX-8120
RAM 8 GB
GPU GeForce GTX 670 / Radeon HD 7970 GHz Edition
HDD 50 GB

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC - Video

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC

Gen

Actiune

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC

Fotografia produsului Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC.

Pretul Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.