- 58% The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC

The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC

Disponibiliate: In stoc

The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

45,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC

“The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition Steam CD Key” este un joc RPG dezvoltat de corporatia “Bethesda Game Studios”. A fost publicat de “Bethesda Softworks”, lansarea oficiala avand loc pe 10.11.2011. Scorul inregistrat pe website-ul „metacritic” este 94 (scorul criticilor). Acest joc este sub forma de CD-key si se activeaza pe platforma “Steam”. Veti mai primi din partea noastra un tutorial de instalare / activare a jocului. Varsta minima recomandata pentru acest joc este de 17 ani.
Acest joc este renumit pentru monștrii pe care îi întâlniți pe parcurs, luptând împotriva fiarelor cu proporții gargantuan, inclusiv dragoni care sunt atât de iubiți de fanii din întreaga lume.
Există foarte puține jocuri în lume cu atât de multe detalii, opțiuni și capabilități chiar și acum. Skyrim nu a fost doar testul timpului, ci l-a distrus complet! Obțineți astăzi tasta Elder Scrolls V: Skyrim și bucurați-vă de unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, perioada.

Cerinte sistem - The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
Processor: Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 470 1GB /AMD HD 7870 2GB
Storage: 12 GB
Recommended system requirements
System requirements: Windows 7/8.1/10 (64-bit Version)
Processor: Intel i5-2400/AMD FX-8320
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 780 3GB /AMD R9 290 4GB
Storage: 12 GB

The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC - Video

The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC

Gen

Actiune, Aventura, RPG

Platforma

Steam

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC

Fotografia produsului The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC.

Pretul The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de The Elder Scrolls V: Skyrim (Legendary Edition) – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.