The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC

Disponibiliate: In stoc

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

89,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC

The Elder Scrolls Online este cel mai recent capitol din franciza si va oferi pentru prima data experienta legendara in modul online.
Actiunea din The Elder Scrolls Online se petrece cu 1000 de ani inaintea evenimentelor din The Elder Scrolls V – Skyrim, chiar inainte de Tiber Septim, primul imparat al Tamriel-ului.
Trei aliante si-au facut aparitia pe continent, fiecare zbatandu-se pentru suprematie. In timp ce aceste mari puteri se lupta intre ele pentru controlul asupra Imperial City, fortele intunecate incearca sa distruga lumea.
Jucatorii pot calatori prin Tamriel, de la Skyrim pana la Cyrodiil sau la Morrowind si pot descoperi morminte nordice, ruine dwarven si alte cladiri antice. Unele vor fi familiare din capitolele anterioare, in timp ce altele vor fi noi si jucatorii le vor putea explora pentru prima oara.
Chiar daca alegi sa joci singur sau impreuna cu prietenii, sistemul de lupta al jocului iti permite sa te concentrezi asupra actiunii si a strategiei.

Cerinte sistem - The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7 32-bit
Processor: Intel i3 or AMD 3870
Memory: 3 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce 460 or AMD Radeon 6850
Storage: 85 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 7 64-Bit
Processor: Quad Core 2.3GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: (NVidia GeForce GTX 750 or AMD Radeon HD 7850
Storage: 85 GB HD

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC - Video

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC

Gen

Actiune, MMO, RPG

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC

Fotografia produsului The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC.

Pretul The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.