Temtem – PC

Temtem – PC

Disponibiliate: In stoc

Temtem – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

130,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Temtem – PC

La data lansării Temtem, acest nou joc MMO dezvoltat de o echipă mică din studiourile Crema și publicat de Humble Bundle a devenit rapid un succes surprinzător de masiv. Dacă ați dorit vreodată să jucați un titlu de jocuri pentru PC similar cu instalările infame ale francizei Nintendo Pokémon, atunci nu veți fi dezamăgiți când încercați Temtem! Jocul pe care îl obțineți atunci când achiziționați această cheie prezintă un design și o structură foarte familiare jocurilor din seria iconică Nintendo, dar adaugă și caracteristici originale precum elementele MMO elaborate. Sunt multe de descoperit și de explorat aici, așa că folosiți această șansă excepțională pentru a vă începe călătoria în această lume în creștere, curajosă, de monștri de colecție!

Cerinte sistem - Temtem – PC

Cerințe Minime de Sistem
Cerințe de sistem: Windows 10 64bits
Procesor: Intel Celeron G530 2.4Ghz or similar
Memorie: 4 GB RAM
Grafica: Nvidia GT 650M or similar
Depozitare: 5 GB
Note suplimentare: Minimum requirements for playing at 720p@30fps

Cerințe de sistem recomandate
Cerințe de sistem: Windows 10 64bits
Procesor: Intel i3-6100T 3.2Ghz or similar
Memorie: 8 GB RAM
Grafica: Nvidia GTX 970 or similar
Depozitare: 5 GB

Temtem – PC - Video

Temtem – PC

Gen

Indie, MMO, RPG

Platforma

Steam

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Temtem – PC

Fotografia produsului Temtem – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Temtem – PC.

Pretul Temtem – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Temtem – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Temtem – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Temtem – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.