Support

Daca ai nevoie de ajutor atunci cand doresti sa faci o comanda sau daca nu sti cum se poate activa un joc, te rugam sa faci click pe una din intrebarile de mai jos si speram ca te vor ajuta in experianta ta pe GameGod.ro

Cum activez un joc pe Steam?

Cum activezi un joc pe Steam

Pasul 1: Pentru a activa un joc pe Steam, trebuie sa descarci si sa instalezi programul Steam. Acesta se poate descarca de aici: Steampowered.com

Pasul 2:  Dupa ce ai descarcat si instalat programul Steam, trebuie sa te autentifici si sa mergi pe butonul din stanga jos – ADD A GAME. Click pe Activate a Product on Steam. 

Dupa ce ai dat click, urmeaza sa citesti si sa accepti termenele si conditiile de utilizare si de activare a unui joc pe Steam.

Pasul 3: Copiaza codul primit pe email sau din contul tau de la GameGod.ro si completeaza in casuta special destinata codului:

Pasul 4: Click pe butonul NEXT iar jocul cumparat o sa apara in lista ta. De aici, il descarci si…spor la joaca!

Cum activez un joc pe Origin?

Cum activezi un joc pe Origin?

Pentru a activa un joc pe Origin, o poti face online din contul Origin sau direct in platforma.

In cazul in care doresti sa activezi online, intra in contul tau de pe Origin.com si mergi la My Game Library iar de aici click pe butonul ADD A GAME -> Redeem Product Code.

Adauga codul primit de pe GameGod.ro si urmeaza instructiunile.

In cazul in care doresti sa activezi codul in clientul Origin, click pe meniul Origin si alege optiunea Redeem Product Code

In pasul urmator, trebuie sa adaugi codul primit de pe GameGod.ro si click pe butonul “Next”. Urmeaza instructiunile, descarca si instaleaza jocul si asta e tot.

Cum activez un joc pe XBOX LIVE?

Cum activezi un joc pe XBOX LIVE

Pentru a activa un joc pe XBOX LIVE, o poti face online pe site-ul https://www.xbox.com/en-US/  sau direct in contul XBOX de pe consola.

Atentie! XBOX LIVE nu este disponibil in Romania iar contul tau trebuie sa fie asociat unei tari din lista de aici: https://www.xbox.com/en-US/regions

Pentru a activa un joc direct in contul de pe consola, mergi la “STORE” iar aici alege optiunea “Use a code”

Foloseste codul primit de pe GameGod si urmeaza instructiunile.

 

 

Cum activez un joc pe PSN?
Cum activez un joc pe Blizzard.net
Jocul cumparat nu poate fi activat
Inca nu am primit jocul pe e-mail. Ce fac?!
Eroare de plata ( SMS / CARD )
Am introdus un e-mail gresit atunci cand am finalizat comanda

Vreau sa va contactez

Daca nu ai gasit niciun raspuns la intrebarile de mai sus, te rugam sa folosesti formularul de mai jos si o sa te contactam in cel mai scurt timp.