StarCraft II: Legacy of the Void – PC

StarCraft II: Legacy of the Void – PC

Disponibiliate: In stoc

StarCraft II: Legacy of the Void – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

60,00 lei (15E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - StarCraft II: Legacy of the Void – PC

Legacy of the Void te distribuie in rolul Ierarhului Artanis, lider al rasei avansate tehnologic a protossilor. Cu ani in urma, Aiur, lumea de origine a protossilor, a cazut prada Roiului zergilor. Acum ai strans o flota puternica de nave de razboi, cunoscuta sub numele de Armada de aur si esti gata sa-ti recuceresti lumea. Dar un rau stravechi iti ameninta destinul, precum si soarta intregului sector Koprulu. Singura speranta a galaxiei este ca tu sa reunesti factiunile de protossi si sa invingi intunericul care se apropie.

Cerinte sistem - StarCraft II: Legacy of the Void – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Processor: 2.6 GHz
Memory: 1.5 GB @ Windows XP / Vista / 2 GB @ 7 / 8
Graphics: 512 MB VRAM
Storage: 20 GB

StarCraft II: Legacy of the Void – PC - Video

StarCraft II: Legacy of the Void – PC

Gen

Actiune, Strategie

Platforma

Battle.net

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

StarCraft II: Legacy of the Void – PC

Fotografia produsului StarCraft II: Legacy of the Void – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului StarCraft II: Legacy of the Void – PC.

Pretul StarCraft II: Legacy of the Void – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul StarCraft II: Legacy of the Void – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul StarCraft II: Legacy of the Void – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de StarCraft II: Legacy of the Void – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.