Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc

Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc

Disponibiliate: In stoc

Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

169,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc

O aventura care se intinde in intreaga galaxie va asteapta in Star Wars Jedi: Fallen Order, un nou titlu 3rd person de actiune/aventura de la Respawn Entertainment. Acest joc single-player cu o explorare bazata pe naratiune va pune in pielea unui Jedi Padawan care cu greu a scapat in urma executarii Ordinului 66, ca urmare a evenimentelor din Episodul 3: Razbunarea Sith. Intr-o incercare de a reconstui Ordinul Jedi, trebuie sa adunati bucatile trecutului dvs. sfaramat pentru a va perfectiona pregatirea, a dezvolta noi abilitati ale Fortei si a stapani arta sabiei laser – toate acestea in timp ce sunteti cu un pas inaintea Imperiului si a Inchizitorilor ucigasi.
In timp ce va perfectionati abilitatile, jucatorii se vor angaja in lupte cu sabii laser folosind Forta, concepute pentru a oferi experienta bataliilor intense cu sabii laser, asa cum sunt prezentate in filmele Star Wars. Jucatorii vor trebui sa se apropie strategic de inamici, evaluand punctele tare si punctele slabe ale acestora, folosind in mod inteligent instruirea Jedi pentru a va putea depasi adversarii si pentru a rezolva misterele care stau in calea voastra.

Cerinte sistem - Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc

Cerințe Minime de Sistem
Cerințe de sistem: 64-bit Windows 7/8.1/10
Procesor: AMD FX-6100/Intel i3-3220 or Equivalent
Memorie: 8 GB RAM
Grafica: AMD Radeon HD 7750, NVIDIA GeForce GTX 650 or Equivalent
Depozitare: 55 GB

Cerințe de sistem recomandate
Cerințe de sistem: 64-bit Windows 7/8.1/10
Procesor: AMD Ryzen 7 1700/Intel i7-6700K or Equivalent
Memorie: 16 GB RAM
Grafica: AMD RX Vega 56, Nvidia GTX 1070/GTX1660Ti or Equivalent
Depozitare: 55 GB

Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc - Video

Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

Origin

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc

Fotografia produsului Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc.

Pretul Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Star Wars Jedi: Fallen Order – Pc?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.