SimCity – PC

SimCity – PC

Disponibiliate: In stoc

SimCity – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

59,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - SimCity – PC

SimCity vă permite să vă construiți orașul perfect, alegerile pe care le faceți il vor modela în diferite moduri, alături de sims-urile care trăiesc în el! Există multiple rezultate ale deciziilor dvs., o infrastructură vastă poate duce la o sănătate precară și rate mari de mortalitate ale societății dvs., în timp ce punerea în aplicare a naturii ecologice poate duce la impozite ridicate și un raport scăzut al ocupării forței de muncă. Lumea SimCity este plină de viață, robustă și foarte receptivă!

Cerinte sistem - SimCity – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows XP / Vista / 7
Processor: 2 GHz – INTEL Core 2 Duo / AMD Arhlon 64 X2
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 9400 / ATI Radeon HD 2600
Storage: 10 GB
Additional Notes: Internet connection

SimCity – PC - Video

SimCity – PC

Gen

Simulator, Strategie

Platforma

Origin

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

7 ani

SimCity – PC

Fotografia produsului SimCity – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului SimCity – PC.

Pretul SimCity – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul SimCity – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul SimCity – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de SimCity – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.