- 29% Sid Meier’s Civilization V – PC

Sid Meier’s Civilization V – PC

Disponibiliate: In stoc

Sid Meier’s Civilization V – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

49,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Sid Meier’s Civilization V – PC

Sid Meier’s Civilization V este un joc de strategie dezvoltat de corporatia “Firaxis Games”. A fost publicat de “2K Games”, lansarea oficiala avand loc pe 21.9.2010

Sid Meier’s Civilization V – PC - Video

Sid Meier’s Civilization V – PC

Gen

Strategie

Platforma

Steam

Sistem de operare

Linux, Mac, Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

12 ani

Sid Meier’s Civilization V – PC

Fotografia produsului Sid Meier’s Civilization V – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Sid Meier’s Civilization V – PC.

Pretul Sid Meier’s Civilization V – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Sid Meier’s Civilization V – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Sid Meier’s Civilization V – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Sid Meier’s Civilization V – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.