Prey – PC

Prey – PC

Disponibiliate: In stoc

Prey – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

39,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Prey – PC

Prey este un first-person shooter sci-fi produs de catre Arkane Studios, creatorii jocului Dishonored, castigator al premiului „Game of the Year” in 2012.
Arkane a preluat franciza Prey si a refacut jocul de la zero. In plus, a adaugat o latura psihologica importanta. In Prey, esti primul om din istorie care poseda puteri extraterestre. Te afli la bordul unei statii spatiale parasite, sub asediul unor forte intunecate. Va trebui sa improvizezi pentru a supravietui, in timp ce cauti raspunsuri. Prey ofera o poveste antrenanta, intr-un univers in care pericolul poate pune capat aventurii in orice moment.

Cerinte sistem - Prey – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 2000 / XP
Processor: Pentium 4 2.5 GHz
Memory: 1 GB RAM
Graphics: GeForce 5800
Storage: 2.2 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 7/8/10 (64-bit versions)
Processor: Intel i7-2600K, AMD FX-8350
Memory: 16 GB
Graphics: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4GB
Storage: 20 GB

Prey – PC - Video

Prey – PC

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

Steam

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Prey – PC

Fotografia produsului Prey – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Prey – PC.

Pretul Prey – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Prey – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Prey – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Prey – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.