Politica de returnare

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la GameGod.ro

In cazul produselor in format digital, acestea sunt valide/neutilizate, fiind extrase de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare si sunt livrate in conditii 100% legale si NU pot fi inlocuite/returnate dupa utilizare/transmiterea prin e-mail.

Produsele achizitionate la distanta:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Acestea se pot returna, in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. GameGod.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Conditii generale de returnare:
Costul transportului produselor in garantie de la client catre GameGod.ro revine in responsabilitatea clientului. Inlocuirea lor se face numai dupa constatarea defectului. Returul produsului in cazul in care se constata ca defectiunea nu este din vina clientului se face pe cheltuiala SC WORDPRESS CODE SRL, in caz contrar clientul trebuie sa suporte costul transportului returului.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca GameGod.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

GameGod.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj, cu etichete ale curierilor lipite pe ambalaj, etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
GameGod.ro nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre GameGod.ro cade in sarcina Clientului.

Produsele primite cu defecte:
In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a GameGod.ro sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.