- 30% Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One

Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One

Disponibiliate: In stoc

Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

89,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One

Este un shooter, ultimul om care supravietuieste. (Last-man-standing) Incepand cu nimic, jucatorii trebuie sa lupte pentru a localiza armele si bunurile intr-o batalie pentru a fi supravietuitorul singuratic.

PlayerUnknown’s Battlegrounds Un joc ce nu necesita nici un fel de prezentare! Un battle royale foarte popular in care scopul este unul singur: sa fi ultimul care supravietuieste. Te crezi in stare? Crezi ca ii poti dobori pe ceilalti?

Cerinte sistem - Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One

XBOX LIVE

Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One - Video

Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

XBOX LIVE

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One

Fotografia produsului Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One.

Pretul Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) – Xbox One?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.