Mortal Kombat XL – PC

Mortal Kombat XL – PC

Disponibiliate: In stoc

Mortal Kombat XL – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

59,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Mortal Kombat XL – PC

Mortal Kombat X este cel mai asteptat titlu din legendara serie de jocuri de lupte Mortal Kombat, creata in studiourile NetherRealm. Este jocul prin care seria si-a facut cu adevarat intrarea pe consolele de noua generatie. Mortal Kombat X combina prezentarea exceptionala cu mecanici de joc complet noi, pentru a oferi cea mai brutala experienta Kombat din istorie – jucatorii sunt lansati intr-o competitie online continua, unde fiecare lupta conteaza in batalia globala pentru suprematie.

Pentru prima data in serie, Mortal Kombat X le permite jucatorilor sa aleaga dintre multiple variatii ale fiecarui personaj, cu impact atat asupra strategiei, cat si a stilului de lupta. Jucatorii vor fi martorii unei povesti originale, care include personaje legendare Mortal Kombat, printre care Scorpion si Sub-Zero, si introduce noi personaje care lupta de partea Binelui sau a Raului.

Poveste epica

Evenimentele din Mortal Kombat X au loc la 25 de ani dupa finalul lui Mortal Kombat (2011). Povestea intunecata continua si introduce noi personaje. De exemplu, Cassie Cage, fiica faimosului cuplu Sonya Blade / Johnny Cage.

Pachetul contine

– Mortal Kombat X

– Kombat Pack

– Kombat Pack 2

Cerinte sistem - Mortal Kombat XL – PC

Minimum system requirements
System requirements: 64-bit: Vista/ Win 7/ Win 8/ Win 10
Processor: Intel Core i5-750/ 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965/ 3.4 GHz
Memory: 3 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
Storage: 36 GB

Recommended system requirements
System requirements: 64-bit: Win 7/ Win 8/ Win 10
Processor: Intel Core i7-3770/ 3.4 GHz | AMD FX-8350/ 4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950
Storage: 44 GB

Mortal Kombat XL – PC - Video

Mortal Kombat XL – PC

Gen

Actiune, Lupte

Platforma

Steam

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Mortal Kombat XL – PC

Fotografia produsului Mortal Kombat XL – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Mortal Kombat XL – PC.

Pretul Mortal Kombat XL – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Mortal Kombat XL – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Mortal Kombat XL – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Mortal Kombat XL – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.