Mirror’s Edge – PC

Mirror’s Edge – PC

Disponibiliate: In stoc

Mirror’s Edge – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

30,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Mirror’s Edge – PC

Povestea o are in rolul principal pe Faith, o tanara obisnuita, fara puteri magice sau instructii si antrenamente de speciale. Faith a fost nevoita sa creasca pe strazi, devenind mai tarziu curier pentru o organizatie din lumea interlopa.
Actiunea jocului are loc intr-un oras aflat sub o partiala dictatura a autoritatilor, un oras modern si curat dar cu probleme in privinta coruptiei si libertatea persoanelor. Fiind o lume observata si monitorizata cu atentie, mijloacele moderne de comunicare nu pot fi folosite cu incredere. Mesajele confidentiale sunt trimise cu ajutorul curierilor (denumiti runners – alergatori).
Dorinta cea mai mare a personajului nostru este sa-si elibereze sora nevinovata din inchisoare, acuzata pe nedrept de sistemul corupt. Printr-o serie de evenimente, Faith ajunge si ea in vizorul guvernului totalitar, trebuind sa lupte, sa fuga si sa se ascunda de agentii trimisi pe urmele sale.
Jocul nu se bazeaza baza foarte mult pe armele de foc, ci mai degraba pe libertatea de miscare, pe inducerea in eroare a adversarului, pe fuga si pe lupta fizica.

Cerinte sistem - Mirror’s Edge – PC

Minimum system requirements
System requirements: Microsoft Windows XP SP2 / Vista
Processor: 3.0 GHz Intel / AMD
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 6800
Storage: 8 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows XP SP2 / Vista / 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: VIDIA GeForce 8800
Storage: 8 GB

Mirror’s Edge – PC - Video

Mirror’s Edge – PC

Gen

Actiune, Adventure, FPS / TPS

Platforma

Origin

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

Mirror’s Edge – PC

Fotografia produsului Mirror’s Edge – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Mirror’s Edge – PC.

Pretul Mirror’s Edge – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Mirror’s Edge – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Mirror’s Edge – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Mirror’s Edge – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.