- 61% Minecraft – Xbox One – Xbox Live

Minecraft – Xbox One – Xbox Live

Disponibiliate: In stoc

Minecraft – Xbox One – Xbox Live este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

49,99 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Minecraft – Xbox One – Xbox Live

Minecraft este jocul posibilitatilor infinite. Poti crea tot ce-ti imaginezi. Minecraft este impartit in doua moduri de joc: Creative si Survival. In ambele moduri poti juca multiplayer.

Daca esti interesat de construirea unor structuri uriase pornind de la zero, dar cu resurse nelimitate, modul Creative este alegerea perfecta. Nu vei avea parte de inamici si vei putea muta blocuri de toate formele si dimensiunile. Este o lume linistita.

Dar daca preferi aventura intr-o lume periculoasa, in care construiesti si improvizezi, probabil ca vei vrea sa joci in modul Survival. In acest mod te vei intalni cu monstri care vor vrea sa te manace pixel cu pixel. Trebuie sa te protejezi de aceste creaturi care isi fac aparitia pe timpul noptii.

In mod bizar, e repetitiv, insa periculos de captivant, asadar, nu crezi ca este timpul sa te apuci de sapat ?

Cerinte sistem - Minecraft – Xbox One – Xbox Live

XBOX LIVE

Minecraft – Xbox One – Xbox Live - Video

Minecraft – Xbox One – Xbox Live

Gen

Actiune, Aventura, Educational

Platforma

XBOX LIVE

Tip

Joc

Varsta recomandata

3 ani

Minecraft – Xbox One – Xbox Live

Fotografia produsului Minecraft – Xbox One – Xbox Live are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Minecraft – Xbox One – Xbox Live.

Pretul Minecraft – Xbox One – Xbox Live include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Minecraft – Xbox One – Xbox Live este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Minecraft – Xbox One – Xbox Live este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Minecraft – Xbox One – Xbox Live?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.