Metro Exodus – PC

Metro Exodus – PC

Disponibiliate: In stoc

Metro Exodus – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

125,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Metro Exodus – PC

Un sfert de secol dupa ce razboiul nuclear a devastat pamantul, cateva mii de supravietuitori inca se agata de existenta sub ruinele Moscovei, in tunelurile metroului. Ei s-au luptat impotriva elementelor otravite, au luptat cu fiare mutante si ororile paranormale petrecute in acea zona.
Deplasati-va intr-o calatorie incredibila – imbarcati-va in Aurora, o locomotiva cu aburi puternic modificata si luati cu dvs. o mana de supravietuitori in cautarea unei noi vieti in est.
Experimentati Survival Sandbox – o poveste captivanta care leaga un joc clasic Metro cu noile experiente oferite de varianta Metro Exodus
O lume frumoasa si ostila – descoperiti salbaticia post-apocaliptica ruseasca, adusa la viata cu cicluri de zi / noapte uimitoare si vreme dinamica.
Alegerile tale determina soarta tovarasilor tai – nu toti tovarasii tai vor supravietui calatoriei; deciziile dvs. au consecinta intr-o poveste extraordinara.

Cerinte sistem - Metro Exodus – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Processor: Intel Core i5-4440 or equivalent
Memory: 8 GB
Graphics: GeForce GTX 670 / GTX 1050 or AMD Radeon HD 7870
Storage: 50 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Processor: Intel Core i7-4770K or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 1070 / RTX 2060 or AMD RX Vega 56
Storage: 50 GB

Metro Exodus – PC - Video

Metro Exodus – PC

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

Epic Games

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Metro Exodus – PC

Fotografia produsului Metro Exodus – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Metro Exodus – PC.

Pretul Metro Exodus – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Metro Exodus – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Metro Exodus – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Metro Exodus – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.