- 59% Max Payne 3 – PC

Max Payne 3 – PC

Disponibiliate: In stoc

Max Payne 3 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

29,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Max Payne 3 – PC

“Max Payne 3 Steam Key” este un joc de actiune dezvoltat de corporatia “Rockstar Studios”. A fost publicat de “Rockstar Games”, lansarea oficiala avand loc pe 1.6.2012. Scorul inregistrat pe website-ul „metacritic” este 87 (scorul criticilor). Acest joc este sub forma de CD-key si se activeaza pe platforma “Steam”. Veti mai primi din partea noastra un tutorial de instalare / activare a jocului.
Cumpără cheia Max Payne 3 și trăiește setul narativ la nouă ani după evenimentele jocului precedent. Acum, Max este un vigilent care isi ineaca amarul in suferinta criminalilor, care refuză să accepte gândul că familia lui este moartă. Acesta lucreaza ca antreprenor de securitate privată în Sao Pao, Brazilia. Și povestea cu cheia Max Payne 3 se va dezlănțui în curând pentru a fi furtuna necontrolabilă a cazului.
Jocul oferă o experiență cinematografică extrem de detaliată, urmată de o acțiune intensă fără precedent. Cumpărați cheie Max Payne 3 și aveți la dispoziție un arsenal de arme. Experimentează medii distructibile, mecanici de fotografiere de vârf și bineînțeles, Final Kill-cam – aceste caracteristici sunt laudate, pentru că creează jocul imposibil de transmis! Acesta este Max Payne 3.

Cerinte sistem - Max Payne 3 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows XP / Vista / 7
Processor: Intel Dual Core 2.4 GHz / AMD Dual Core 2.6 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512MB VRAM NVIDIA 8600 GT 512MB VRAM / Radeon HD 3400
Storage: 35 GB
Additional Notes: Internet

Recommended system requirements
System requirements: Windows Vista/Windows 7
Processor: Intel i7 Quad Core 2.8Ghz
Memory: 3 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 480
Storage: 35 GB
Additional Notes: Internet

Minimum system requirements
System requirements: Mac OS X 10.7.5 Lion
Processor: Intel Dual Core Xeon / Core i Series 2.4 GHZ or greater
Memory: 4GB RAM

Max Payne 3 – PC - Video

Max Payne 3 – PC

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

Steam

Sistem de operare

Mac, Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Max Payne 3 – PC

Fotografia produsului Max Payne 3 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Max Payne 3 – PC.

Pretul Max Payne 3 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Max Payne 3 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Max Payne 3 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Max Payne 3 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.