L.A. Noire: (Complete Edition) – PC

L.A. Noire: (Complete Edition) – PC

Disponibiliate: In stoc

L.A. Noire: (Complete Edition) – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

72,00 lei (15E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - L.A. Noire: (Complete Edition) – PC

Sunteți gata să reveniți în anii 50? Aruncați-vă pantofii de detectivi și implicați-vă ca ofițer al Departamentului de Poliție din Los Angeles (LAPD) care încearcă să rezolve infracțiunile. L.A. Noire este un joc de strategie care se bazează foarte mult pe alegerile jucătorului: cu cât descoperiți mai mult, cu atât puteți rezolva cazul.
Acesta a fost creat folosind estetica filmului noir, așa că așteptați-vă la câteva decizii morale dificile pe măsură ce vă luați în aventura de rezolvare a criminalității. Descoperă fapte care fac referire la povești atât de legendare precum The Black Dahlia, Chinatown, Key Largo, The Untouchables sau L.A. Condifential. Doriți să vă cufundați în L.A. Noire? Joacă-l în alb și negru.

Cerinte sistem - L.A. Noire: (Complete Edition) – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7
Processor: Intel: Core 2.2 GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD: Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
Memory: 2GB to 8GB
Graphics: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB or Radeon HD3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
Storage: 16GB

L.A. Noire: (Complete Edition) – PC - Video

L.A. Noire: (Complete Edition) – PC

Gen

Aventura, Strategie

Platforma

Rockstar Games Launcher

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

L.A. Noire: (Complete Edition) – PC

Fotografia produsului L.A. Noire: (Complete Edition) – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului L.A. Noire: (Complete Edition) – PC.

Pretul L.A. Noire: (Complete Edition) – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul L.A. Noire: (Complete Edition) – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul L.A. Noire: (Complete Edition) – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de L.A. Noire: (Complete Edition) – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.