Homefront – PC

Homefront – PC

Disponibiliate: In stoc

Homefront – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

39,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Homefront – PC

Anul este 2027. Lumea, asa cum o stim, se dezlantuieste dupa cincisprezece ani de criza economica si de conflicte globale pe scara larga asupra reducerii resurselor naturale.
O data mandra America a cazut, infrastructura ei sa spulberat si militara in dezordine. Faptuit de o greva EMP devastatoare, SUA nu este in masura sa reziste ocupatiei tot mai extinse a unei Republici coreene salbatice, armate nucleare mai mari.
Abandonata de fostii sai aliati, Statele Unite sunt un peisaj pitoresc al oraselor cu pereti si a suburbiilor abandonate. Acesta este un stat de politie in care stadioanele de liceu au devenit centre de detentie, iar mall-urile adapostesc vehicule blindate de atac. Oamenii odata liberi sunt acum prizonieri … sau colaboratori … sau revolutionari.

Cerinte sistem - Homefront – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows XP / Vista /7
Processor: 2.4 GHz – Intel Core 2 Duo
Memory: 2 GB RAM
Graphics: GeForce 7900
Storage: 10 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows Vista or Windows 7
Processor: Intel or AMD Quad Core 2 GHz+ CPU
Memory: 2 GB
Graphics: NVIDIA GeForce 260 or ATI Radeon 4850
Storage: 10GB

Homefront – PC - Video

Homefront – PC

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

Steam

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Homefront – PC

Fotografia produsului Homefront – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Homefront – PC.

Pretul Homefront – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Homefront – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Homefront – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Homefront – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.