- 11% HITMAN 3 – XBOX LIVE

HITMAN 3 – XBOX LIVE

Disponibiliate: In stoc

HITMAN 3 – XBOX LIVE este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

170,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - HITMAN 3 – XBOX LIVE

HITMAN 3
Marcați 20 ianuarie 2021 în calendarele dvs., deoarece această zi este data lansării Hitman 3! IO Interactive oferă ultima iterație în trilogia World of Assassination, încheind evenimentele jocurilor Hitman și Hitman 2. Asumați-vă rolul agentului 47 pentru a avea grijă de lucrurile neterminate într-o lume plină de locații unice și asasinate pe care numai un profesionist cu sânge rece le poate efectua! Cumpărați cheia și vârful degetelor Hitman 3 (Epic Games) din întreaga lume ca un stealth master criminal cu o atitudine neclintită!

Ce livrează Hitman 3?
Tasta Hitman 3 oferă un final grandios trilogiei superbe World of Assassination, care a luat lumea jocurilor prin furtună! Titlul vă permite să importați progresul dvs. din jocurile Hitman și Hitman 2 în cea de-a treia tranșă pentru experiența perfectă. Traversează cele șase noi locații – Dubai, Anglia și Dartmoor printre ele și comite asasinate cu sânge rece folosind abilitățile tale de stealth, precizie și, desigur, un sortiment remarcabil de arme! Tensiune captivantă, acțiune rapidă și cheie Hitman 3 (Epic Games) mai ieftină într-un singur pachet!

Moduri de joc lustruite!
Dacă doriți să vă scufundați într-o lume plină de intensitate și acțiune pentru a vă arde inima în piept, atunci intrați în lumea Hitman 3 care are totul și chiar mai mult! Obțineți o țintă, executați-i în cele mai creative maniere posibile: împingeți-i de pe o clădire, otrăviți spaghetele sau scoateți-i cu o armă – frumos și curat. Camera pentru creativitate este orbitoare! IQ Interactive a lustruit cele mai proeminente moduri care fac seria Hitman atât de bună – Țintele evazive și modul Contractele își revin bombastic! Mai multe contracte, mai multe ținte, mai mult conținut pentru experiența ta electrizantă Hitman cu cheia Hitman 3 (Epic Games).

Caracteristici majore de joc
Cheia Hitman 3 oferă o oportunitate unică de a merge pe pielea unui asasin și de a face acest lucru bucurându-vă de caracteristicile de joc care nu depășesc doar standardele jocurilor moderne! Bucurați-vă de caracteristicile de joc uimitoare oferite de talentatul studio de jocuri și asistați la culminarea dramatică a trilogiei!

• Locații noi. Traversează mai multe locații din joc în urma misiunilor și contractelor tale – vei putea vizita locații noi precum Dubai sau Dartmoor;
• Moduri de joc repolite. Bucurați-vă de moduri de joc complet revoluționate, care oferă mai mult conținut și ore de joc, modul Contracte și ținte evazive printre ele;
• Stealth și acțiune intensă. Elementele combinate perfect de stealth și acțiune rapidă creează una dintre cele mai captivante experiențe din gen;
• Preț mai ieftin Hitman 3.

Cerinte sistem - HITMAN 3 – XBOX LIVE

Minimum system requirements

 • System requirements: OS 64-bit Windows 10
 • Processor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
 • DirectX: Version 12
 • Storage: 80 GB available space

Recommended system requirements

 • System requirements: OS 64-bit Windows 10
 • Processor: Intel CPU Core i7 4790 4 GHz
 • Memory: 16 GB RAM
 • Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 1070 / AMD GPU Radeon RX Vega 56 8GB
 • DirectX: Version 12
 • Storage: 80 GB available space

HITMAN 3 – XBOX LIVE - Video

HITMAN 3 – XBOX LIVE

HITMAN 3 – XBOX LIVE

Fotografia produsului HITMAN 3 – XBOX LIVE are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului HITMAN 3 – XBOX LIVE.

Pretul HITMAN 3 – XBOX LIVE include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul HITMAN 3 – XBOX LIVE este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul HITMAN 3 – XBOX LIVE este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de HITMAN 3 – XBOX LIVE?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.