Heavy Rain – PC

Heavy Rain – PC

Disponibiliate: In stoc

Heavy Rain – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

79,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Heavy Rain – PC

Joacă ca patru personaje diferite în acest thriller psihologic palpitant. Gândiți-vă de două ori la fiecare mișcare, pentru că fiecare decizie pe care o luați poate avea consecințe dramatice.
În patru zile pline de secrete și tensiuni, trebuie să prindeți un criminal cunoscut doar ca „Origami Killer” – potrivit cărții sale de vizită morbidă, pe care o lasă la fața locului.
Fiecare dintre cele patru personaje își urmează propriile conduite și are propriile motive. Vei decide toate acțiunile lor și trebuie să împiedici criminalul să facă o altă victimă. Cum se termină această poveste depinde în totalitate de tine …

Cerinte sistem - Heavy Rain – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7 or later (64 bit)
Processor: i5-4430 @ 3.0 GHz or equivalent
Memory: 4GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 660 with 2GB or AMD Radeon HD 7870 with 2GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 7 or later (64 bit)
Processor: i5-6600K @ 3.5GHz or equivalent
Memory: 8GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 970 with 4GB or AMD Radeon R9 390 with 4GB

Heavy Rain – PC - Video

Heavy Rain – PC

Gen

Actiune

Platforma

Epic Games

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Heavy Rain – PC

Fotografia produsului Heavy Rain – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Heavy Rain – PC.

Pretul Heavy Rain – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Heavy Rain – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Heavy Rain – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Heavy Rain – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.