Halo 5: Guardians – Xbox One

Halo 5: Guardians – Xbox One

Disponibiliate: In stoc

Halo 5: Guardians – Xbox One este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

99,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Halo 5: Guardians – Xbox One

Cheia Halo 5: Guardians Xbox One prezintă unul dintre cele mai largi și mai vaste jocuri de shooter de acțiune din toată seria Halo și este cu adevărat excelent. Dezvoltat de 343 Industries și publicat de Microsoft Studios, titlul prezintă cea mai puternică luptă pe care Halo a văzut-o vreodată cu o serie de arme nemaipomenite, hărți variate și excelente, legiuni inamice variate și, desigur, un joc multiplayer care vă va lăsa fără suflare.

Cerinte sistem - Halo 5: Guardians – Xbox One

Xbox One

Halo 5: Guardians – Xbox One - Video

Halo 5: Guardians – Xbox One

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

Halo 5: Guardians – Xbox One

Fotografia produsului Halo 5: Guardians – Xbox One are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Halo 5: Guardians – Xbox One.

Pretul Halo 5: Guardians – Xbox One include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Halo 5: Guardians – Xbox One este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Halo 5: Guardians – Xbox One este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Halo 5: Guardians – Xbox One?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.