- 58% Grand Theft Auto V – PC

Grand Theft Auto V – PC

Disponibiliate: In stoc

5.00 din 5
(6 review-uri )

Grand Theft Auto V – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

59,00 lei (15E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Grand Theft Auto V – PC

Grand Theft Auto V, jocul open-world creat de Rockstar Games și apreciat de către critici, va fi disponibil într-o versiune pentru PC.

Atunci când un șmecheraș de cartier, un fost hoț de bănci și un psihopat înfricoșător se regăsesc într-o încurcătură de proporții alături de cele mai înspăimântătoare și tulburătoare elemente ale crimei organizate subterane, ale guvernului Statelor Unite și industriei de divertisment, aceștia trebuie să se implice într-o serie de jafuri periculoase pentru a supraviețui într-un oraș necruțător unde nu pot avea încredere în nimeni, cu atât mai puțin unul în celălalt.

GTA V pentru PC prezintă o gamă de îmbunătățiri semnificative la nivel tehnic și vizual pentru ca Los Santos și Blaine County să fie mai captivante ca niciodată. Pe lângă distanțele de afișare (draw distances) foarte extinse, rularea la 60 de cadre pe secundă cu posibilitatea de a reprezenta elemente vizuale la o rezoluție 4K, jucătorii se vor bucura de o gamă de adăugiri și îmbunătățiri, precum:

• Arme, mașini și activități noi-nouțe
• Mai multe animale şi plante
• Trafic mai aglomerat
• Un nou sistem de redare a florei
• Efecte climatice și de avarie îmbunătățite, și multe altele

Toate aceste caracteristici sunt susținute de o rezoluție uimitoare, de îmbunătățiri radicale în ce privește luminozitatea, umbrele și texturile, precum și de o frecvență uniformă a cadrelor.

Versiunile pentru PC ale jocurilor Grand Theft Auto V și Grand Theft Auto Online vor dispune și de modul First Person, oferindu-le jucătorilor oportunitatea de a explora lumea incredibil de detaliată a zonelor Los Santos și Blaine County într-o manieră complet nouă.

Grand Theft Auto V pentru PC include și noul Rockstar Editor, care le oferă jucătorilor o gamă completă de instrumente de editare pentru a crea și a publica materiale video din joc direct în Social Club și pe YouTube.

Grand Theft Auto V vine și cu Grand Theft Auto Online, universul dinamic și într-o continuă schimbare al Grand Theft Auto. Îmbunătățirile aduse versiunii Grand Theft Auto Online pentru PC vor include un număr mai mare de jucători – până la 30 pentru versiunea online. Toate îmbunătățirile existente aduse jocului și orice conținut dezvoltat de Rockstar începând cu lansarea inițială a Grand Theft Auto Online vor fi disponibile și pentru PC, cu multe altele pe lângă.

Cerinte sistem - Grand Theft Auto V – PC

Minim

System requirements: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 GHz / AMD Phenom 9850 2.5 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB / AMD Radeon HD 4870 1GB
Storage: 72 GB

Recomandate

System requirements: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 3.2 GHz / AMD X8 FX-8350 4 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB/ AMD Radeon HD7870 2GB
Storage: 72 GB

Grand Theft Auto V – PC - Video

Grand Theft Auto V – PC

Gen

Actiune, Adventure, FPS / TPS

Platforma

Rockstar Games Launcher

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Grand Theft Auto V – PC

Fotografia produsului Grand Theft Auto V – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Grand Theft Auto V – PC.

Pretul Grand Theft Auto V – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Grand Theft Auto V – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Grand Theft Auto V – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Grand Theft Auto V – PC?

+ Adaugă review

6 review-uri

 1. valentin@gamegod.ro

  Scris de la data de

  Am comandat si am primit in 10 min. Recomand!

 2. roxana@gamegod.ro

  Scris de la data de

  Hai si cu gta online! luat prin sms 😀 gj baieti!

 3. marinvalentin@gamegod.ro

  Scris de la data de

  Pot juca si online?

 4. cc@gamegod.ro

  Scris de la data de

  Am facut plata cu cardul. All good.

 5. doru@gamegod.ro

  Scris de la data de

  buna treaba!

 6. andreimoreanu99@yahoo.com

  Scris de la data de

  Salut , aceasta licenta este pentru Steam sau se activeaza exclusiv pe Rockstar Launcher ? Intreb pentru ca deja detin jocul pe Epicgames si as vrea sa il cumpar pentru Steam doar ca sa il am in colectie cu celelalte jocuri din cont. Multumesc