Good Company – PC

Good Company – PC

Disponibiliate: In stoc

Good Company – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

110,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Good Company – PC

Good Company este un joc de management al tycoon despre fondarea unui imperiu de fabricare a robotilor. Crește-ți afacerea; angajeaza personal; automatizarea liniilor de producție și optimizarea producției acestora; inventează produse noi și profită pe o piață în continuă evoluție. Puteți construi o companie bună?

Cerinte sistem - Good Company – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7 / 8 / 10
Processor: Intel Core i3
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia GTX 560, AMD Radeon HD 6970
DirectX: Version 9.0c
Storage: 1 GB available space

Good Company – PC - Video

Good Company – PC

Gen

Indie, Simulator, Strategie

Platforma

Steam

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Good Company – PC

Fotografia produsului Good Company – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Good Company – PC.

Pretul Good Company – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Good Company – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Good Company – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Good Company – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.