For Honor – Xbox One

For Honor – Xbox One

Disponibiliate: In stoc

For Honor – Xbox One este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

99,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - For Honor – Xbox One

Croieste-ti o cale a distrugerii pe campul de batalie, luptand pentru curaj, glorie si supravietuire in For Honor, un nou joc de actiune de lupta dezvoltat de Ubisoft Montreal, in colaborare cu alte studiouri Ubisoft.

Patrundeti in haosul razboiului ca si cavaler, viking sau samurai, trei dintre cele mai importante tipuri de luptatori. For Honor este o experienta captivanta, intr-un ritm alert si care combina abilitatile cu lupta viscerala, nemaiintalnita.
Art of Battle, sistemul de comanda inovator al jocului, iti ofera control complet asupra eroilor tai, fiecare cu abilitati si arme specifice, in anihilarea tuturor soldatilor, arcasilor si inamicilor care iti stau in cale, pe un camp de lupta intens si realist.
For Honor ofera o campanie captivanta si un joc cu mai multi participanti incitant. Bucura-te de experienta completa cu prietenii online, in perechi, cu ecran partajat sau individual in lupta cu AI-ul.

Cerinte sistem - For Honor – Xbox One

Xbox One

For Honor – Xbox One - Video

For Honor – Xbox One

Gen

Actiune, Lupte

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

For Honor – Xbox One

Fotografia produsului For Honor – Xbox One are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului For Honor – Xbox One.

Pretul For Honor – Xbox One include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul For Honor – Xbox One este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul For Honor – Xbox One este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Cuvinte cheie: For Honor Xbox One Key
Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de For Honor – Xbox One?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.