FIFA 19 – PC

FIFA 19 – PC

Disponibiliate: In stoc

FIFA 19 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

129,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - FIFA 19 – PC

Realizat de Frostbite, FIFA 19 ofera o experienta de campion pe teren. Prezentarea prestigioasa a Ligii Campionilor UEFA, care va permite sa controlati fiecare moment. Experimenteaza finalul dramatic al povestii lui Alex Hunter in The Journey: Champions, un nou mod in echipa FIFA Ultimate, care este tot mai popular, ligile suplimentare, modul Career Mode si multe altele.
Jucati la cel mai mare nivel intr-o varietate de moduri in FIFA 19, cu o prezentare oficiala a meciurilor, cu o multitudine de turnee, inclusiv Liga Campionilor UEFA, Europa League, Super Cup si cu o noua echipa de comentatori Derek Rae si Lee Dixon.
FIFA 19 ofera o abordarea tactica pana la fiecare atingere, controlati in fiecare moment noi caracteristici de joc in FIFA 19. Noul sistem Active Touch permite un control mai bun, Dynamic Tactics permite mai multe setari pentru echipa, mai solide si mai accesibile, 50/50 Battles permite sporirea inteligentei colegilor de echipa si a constientizarii spatiale, fiecare provocare are legatura cu lupta pentru posesie.

Cerinte sistem - FIFA 19 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit
Processor: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
Memory: 8GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 460 1GB or AMD Radeon R7 260
Storage: 50 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 10 – 64-Bit
Processor: Intel i3 6300T or AMD Athlon X4 870K
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD Radeon R9 270X
Storage: 50 GB

FIFA 19 – PC - Video

FIFA 19 – PC

Gen

Sport

Platforma

Origin

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

FIFA 19 – PC

Fotografia produsului FIFA 19 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului FIFA 19 – PC.

Pretul FIFA 19 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul FIFA 19 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul FIFA 19 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de FIFA 19 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.