Far Cry Primal – PC

Far Cry Primal – PC

Disponibiliate: In stoc

Far Cry Primal – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

70,00 lei (15E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Far Cry Primal – PC

Franciza Far Cry, castigatoare a numeroase premii, care a luat cu asalt tropicele si muntii Himalaya, intra acum in lupta de supravietuire a omenirii prin intermediul gameplay-ului inovator de tip open-world, care aduce laolalta bestii uriase, medii care iti taie rasuflarea si intalniri imprevizibile.
Bun venit in Epoca de Piatra, o perioada extrem de periculoasa si plina de aventura, in care Pamantul era condus de mamuti si tigrii cu dinti sabie, iar omul era in partea inferioara a lantului trofic. Fiind ultimul supravietuitor dintr-un grup de vanatori, vei invata sa-ti confectionezi propriul arsenal, sa te aperi de pradatori fiorosi si sa depasesti triburile inamice pentru a cuceri Oros-ul si pentru a deveni Pradatorul apex.

Cerinte sistem - Far Cry Primal – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7 64Bit
Processor: 3.2GHz Core i3-550 / Phenom II X4 955
Memory: 4 GB
Graphics: GeForce GTX 460 / 1024MB Radeon HD 5770
Storage: 20 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 7 64Bit
Processor: Core i7-2600K 4-Core / 3.40GHz FX-8350
Memory: 8 GB
Graphics: GeForce GTX 780 / Radeon R9 280X
Storage: 20 GB

Far Cry Primal – PC - Video

Far Cry Primal – PC

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Far Cry Primal – PC

Fotografia produsului Far Cry Primal – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Far Cry Primal – PC.

Pretul Far Cry Primal – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Far Cry Primal – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Far Cry Primal – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Far Cry Primal – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.