Far Cry 5 – Xbox One

Far Cry 5 – Xbox One

Disponibiliate: In stoc

Far Cry 5 – Xbox One este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

130,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Far Cry 5 – Xbox One

Bun venit in Hope County, Montana. Aceasta locatie idilica este casa unei comunitati de oameni iubitori de libertate – dar si a unui cult fanatic cunoscut sub numele de Projekt at Eden’s Gate. Condus de profetul carismatic Joseph Seed si de fratii sai devotati – Heralds – Eden’s Gate s-a infiltrat treptat in fiecare aspect al vietii cotidiene din acest oras care era candva pasnic. In momentul in care sosirea ta instiga cultul sa preia controlul acestei regiuni prin intermediul violentei, va trebui sa lupti si sa aprinzi focul rezistentei pentru a elibera comunitatea aflata sub asediu.

Cerinte sistem - Far Cry 5 – Xbox One

Xbox One

Far Cry 5 – Xbox One - Video

Far Cry 5 – Xbox One

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Far Cry 5 – Xbox One

Fotografia produsului Far Cry 5 – Xbox One are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Far Cry 5 – Xbox One.

Pretul Far Cry 5 – Xbox One include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Far Cry 5 – Xbox One este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Far Cry 5 – Xbox One este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Cuvinte cheie: FAR CRY 5 XBOX
Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Far Cry 5 – Xbox One?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.