Far Cry 5 – PC

Far Cry 5 – PC

Disponibiliate: In stoc

Far Cry 5 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

89,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Far Cry 5 – PC

Bun venit in Hope County, Montana. Aceasta locatie idilica este casa unei comunitati de oameni iubitori de libertate, dar si a unui cult fanatic cunoscut sub numele de Projekt at Eden’s Gate. Condus de profetul carismatic Joseph Seed si de fratii sai devotati – Heralds – Eden’s Gate s-a infiltrat treptat in fiecare aspect al vietii cotidiene din acest oras care era candva pasnic. In momentul in care sosirea ta instiga cultul sa preia controlul acestei regiuni prin intermediul violentei, va trebui sa lupti si sa aprinzi focul rezistentei pentru a elibera comunitatea aflata sub asediu.

Cerinte sistem - Far Cry 5 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7 SP1 64 bit
Processor: Intel Core i5-2400
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670
Storage: 40 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i7-4770
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970
Storage: 40 GB

Far Cry 5 – PC - Video

Far Cry 5 – PC

Gen

Actiune, Adventure, FPS / TPS

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Far Cry 5 – PC

Fotografia produsului Far Cry 5 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Far Cry 5 – PC.

Pretul Far Cry 5 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Far Cry 5 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Far Cry 5 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Far Cry 5 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.