Far Cry 3 – PC

Far Cry 3 – PC

Disponibiliate: In stoc

Far Cry 3 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

49,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Far Cry 3 – PC

Eroul jocului se numeste Jason Brody actiunea urmand sa aiba loc pe o insula tropicala a carei populatie este terorizata de o grupare militara locala. Conducatorul gruparii Vaas va fi principalul personajul antagonic al jocului un fel Jackal din Far Cry 2. in cadrul conferintei de presa tinute cu ocazia Electronic Entertainment Expo 2011 Ubisoft a anuntat Far Cry 3 o noua continuare pentru seria de shootere open world. Pentru acest sequel Ubisoft va renunta la decorurile aride ale Africii actiunea urmand sa aiba din nou loc pe o insula tropicala unde eroul principal – fotograful Jason Brody se trezeste izolat de civilizatie si fortat sa lupte pentru viata sa. Jocul este realizat de studioul din Montreal al celor de la Ubisoft in colaborare cu Ubisoft Shanghai si Ubisoft Massive.

Cerinte sistem - Far Cry 3 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz / AMD Athlon64 X2 6000+ 3.0 Ghz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 1 GB VRAM – AMD Radeon HD 2900 / GeForce 8800 GTX
Storage: 42 GB
Additional Notes: Internet

Recommended system requirements
Memory: 4 GB
Graphics: 512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)
Storage: 15 GB

Far Cry 3 – PC - Video

Far Cry 3 – PC

Gen

Actiune

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Far Cry 3 – PC

Fotografia produsului Far Cry 3 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Far Cry 3 – PC.

Pretul Far Cry 3 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Far Cry 3 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Far Cry 3 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Far Cry 3 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.