Watch Dogs 2 – Xbox One

Watch Dogs 2 – Xbox One

Disponibiliate: In stoc

Watch Dogs 2 – Xbox One este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

109,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Watch Dogs 2 – Xbox One

Preia rolul lui Marcus Holloway, un hacker tanar genial care traieste in locul de nastere al revolutiei tehnologice, San Francisco Bay Area. Alatura-te Dedsec, o organizatie notorie a hackerilor, si scoate la iveala pericolele ascunse ale sistemului ctOS 2.0, care, aflat in mainile coporatiilor corupte, este folosit pentru a monitoriza si manipula locuitorii la o scara imensa.

Beneficiind de puterea hacking-ului si avand Dedsec-ul de partea ta, lanseaza Hack-ul Secolului, distruge ctOS 2.0 si reda libertatea celor carora le apartine: oamenilor.

Cerinte sistem - Watch Dogs 2 – Xbox One

Xbox One

Watch Dogs 2 – Xbox One - Video

Watch Dogs 2 – Xbox One

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Watch Dogs 2 – Xbox One

Fotografia produsului Watch Dogs 2 – Xbox One are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Watch Dogs 2 – Xbox One.

Pretul Watch Dogs 2 – Xbox One include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Watch Dogs 2 – Xbox One este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Watch Dogs 2 – Xbox One este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Cuvinte cheie: Watch Dogs 2 Xbox One
Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Watch Dogs 2 – Xbox One?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.