The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One

The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One

Disponibiliate: In stoc

The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

160,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc RPG next-gen a carui actiune este plasata intr-un univers de tip open-world in care fiecare decizie are o consecinta. In The Witcher 3: Wild Hunt vei prelua rolul lui Geralt of Rivia, membru al unei caste de vanatori de monstri si vei porni intr-o calatorie epica intr-o lume devastata de razboi si vei ajunge sa infrunti cel mai periculos inamic care a amenintat vreodata omenirea, Wild Hunt.
Lumea in care se desfasoara aventura impune noi standarde privind dimensiunile, complexitatea si neliniaritatea universului. Experimenteaza succesiunea realista a ciclului zi-noapte, schimbarile meteorologice care influenteaza gameplay-ul si cucereste mediul folosind cunostintele magice.

Cerinte sistem - The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One

Xbox One

The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One - Video

The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One

Gen

Aventura, RPG

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One

Fotografia produsului The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One.

Pretul The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de The Witcher 3: Wild Hunt – Xbox One?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.