Gears of War 4 – XBOX ONE

Gears of War 4 – XBOX ONE

Disponibiliate: In stoc

Gears of War 4 – XBOX ONE este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

60,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Gears of War 4 – XBOX ONE

Gears of War 4 marcheaza inceputul unei noi povesti epice, plasata in acest univers celebru si extrem de indragit de fanii jocurilor video. La 25 de ani dupa evenimentele din trilogia Gears, eroi curajosi se vor ridica pentru a face fata unei noi amenintari. Revenind la originile intunecate si intense ale seriei clasice, fanii vor experimenta noi mecanici de joc, care vor fi inovative si totodata familiare. Povestea ii va tine cu sufletul la gura, multiplayer-ul va fi brutal si intens, iar prezentarea grafica se va ridica la un alt nivel, datorita motorului Unreal Engine 4.

Cerinte sistem - Gears of War 4 – XBOX ONE

XBOX ONE

Gears of War 4 – XBOX ONE - Video

Gears of War 4 – XBOX ONE

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Gears of War 4 – XBOX ONE

Fotografia produsului Gears of War 4 – XBOX ONE are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Gears of War 4 – XBOX ONE.

Pretul Gears of War 4 – XBOX ONE include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Gears of War 4 – XBOX ONE este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Gears of War 4 – XBOX ONE este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Cuvinte cheie: Gears of War 4 Xbox One
Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Gears of War 4 – XBOX ONE?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.