DOOM – XBOX ONE

DOOM – XBOX ONE

Disponibiliate: In stoc

DOOM – XBOX ONE este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

80,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - DOOM – XBOX ONE

Demonii necrutatori, arsenalul nimicitor si miscarea rapida si fluida reprezinta fundatia unei experiente intense de tip first-person – indiferent daca alegi sa elimini hoardele de demoni din Iad in modul de joc single-player, sau sa concurezi cu prietenii tai intr-unul din numeroasele moduri multiplayer.

Cerinte sistem - DOOM – XBOX ONE

XBOX ONE

DOOM – XBOX ONE - Video

DOOM – XBOX ONE

Gen

Actiune, Aventura, FPS / TPS

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

DOOM – XBOX ONE

Fotografia produsului DOOM – XBOX ONE are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului DOOM – XBOX ONE.

Pretul DOOM – XBOX ONE include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul DOOM – XBOX ONE este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul DOOM – XBOX ONE este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Cuvinte cheie: DOOM XBOX ONE
Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de DOOM – XBOX ONE?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.