Assassin’s Creed: Unity – Xbox One

Assassin’s Creed: Unity – Xbox One

Disponibiliate: In stoc

Assassin’s Creed: Unity – Xbox One este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

99,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Assassin’s Creed: Unity – Xbox One

Assassin’s Creed Unity este un joc de acțiune / aventură stabilit în orașul Paris în timpul uneia dintre cele mai întunecate ore, Revoluția Franceză. Preia proprietatea poveștii prin personalizarea echipamentului Arno pentru a face experiența unică pentru tine, atât vizual, cât și mecanic. În plus față de o experiență epică cu un singur jucător, Assassin’s Creed Unity oferă emoția de a se juca cu până la trei prieteni prin jocuri de cooperare online în misiuni specifice. Pe tot parcursul jocului, participă la unul dintre cele mai pivotante momente ale istoriei franceze într-o poveste convingătoare și într-un loc de joacă care îți taie respirația care te-a adus orașul luminilor de astăzi.

Cerinte sistem - Assassin’s Creed: Unity – Xbox One

Xbox One

Assassin’s Creed: Unity – Xbox One - Video

Assassin’s Creed: Unity – Xbox One

Gen

Actiune, Adventure

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

Assassin’s Creed: Unity – Xbox One

Fotografia produsului Assassin’s Creed: Unity – Xbox One are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Assassin’s Creed: Unity – Xbox One.

Pretul Assassin’s Creed: Unity – Xbox One include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Assassin’s Creed: Unity – Xbox One este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Assassin’s Creed: Unity – Xbox One este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Assassin’s Creed: Unity – Xbox One?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.