Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One

Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One

Disponibiliate: In stoc

Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

139,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One

Scrie-ti propria odisee legendara si ia parte la aventuri epice intr-o lume in care fiecare alegere conteaza. Condamnat la moarte de propria familie, vei porni intr-o aventura epica, de la stadiul de mercenar proscris pana la cel de erou legendar grec, si vei descoperi adevarul despre trecutul tau. Faureste-ti destinul intr-o lume afectata de razboaie si dominata de zei si barbati, in care muntii intalnesc marea. Intalneste figuri faimoase ale Greciei Antice si interactioneaza cu acestea intr-un punct crucial al istoriei care a definit civilizatia occidentala.
Assassin’s Creed Odyssey pune accent pe libertatea de decizie a jucatorilor gratie inovatiilor nemaiintalnite pana acum intr-un joc Assassin’s Creed, oferindu-ti posibilitatea sa-ti alegi ce fel de erou vrei sa devii si sa schimbi lumea din jurul tau. Prin relatiile pe care le formezi cu personaje „colorate” si deciziile pe care le faci in timpul jocului, vei fi cel care are controlul asupra destinului tau. Personalizeaza-ti echipamentul si insuseste-ti abilitati speciale noi, adaptand setul de skill-uri al eroului tau la stilul tau de joc. Croieste-ti propia cale in Grecia, participand la lupte sangeroase, atat pe uscat cat si pe mare, pentru a deveni un adevarat erou legendar.

Cerinte sistem - Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One

Xbox One

Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One - Video

Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One

Gen

Actiune, Aventura, RPG

Platforma

XBOX LIVE

Sistem de operare

Xbox One

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One

Fotografia produsului Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One.

Pretul Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Assassin’s Creed: Odyssey (Standard Edition) – Xbox One?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.