EA Access Pass Code 1 month – Xbox

EA Access Pass Code 1 month – Xbox

Disponibiliate: In stoc

EA Access Pass Code 1 month – Xbox este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

30,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - EA Access Pass Code 1 month – Xbox

Atentie!
Acest Game Pass este destinat doar membrilor noi sau celor care nu l-au activat, activarea a inca unui Game Pass de 14 zile sau o luna pe acelasi cont este imposibila.
Xbox Game Pass este un abonament care va ofera acces nelimitat la peste 100 de jocuri excelente – titluri de pe Xbox One si titluri de Xbox 360 prin Backward Compatibility. Xbox Game Pass va adauga jocuri (uneori elimina jocuri) in/din catalogul sau in fiecare luna, ceea ce inseamna ca puteti sa gasiti intotdeauna ceva nou si interesant de jucat.
Jocurile din program vor putea fi achizitionate cu o reducere de 20%, in caz ca vreti sa va adaugati un joc permanent in libraria personala, in timp ce toate DLC-urile achizitionate vor avea o reducere de 10%.
Ca si in cazul tuturor jocurilor Xbox, trebuie sa fiti membru Xbox Live Gold (sa ai abonament Xbox Live Gold – se achizitioneaza separat) pentru a juca multiplayer titlurile din Xbox Game Pass.

EA Access Pass Code 1 month – Xbox

EA Access Pass Code 1 month – Xbox

Fotografia produsului EA Access Pass Code 1 month – Xbox are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului EA Access Pass Code 1 month – Xbox.

Pretul EA Access Pass Code 1 month – Xbox include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul EA Access Pass Code 1 month – Xbox este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul EA Access Pass Code 1 month – Xbox este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de EA Access Pass Code 1 month – Xbox?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.