Dragon Age: Origins – PC

Dragon Age: Origins – PC

Disponibiliate: In stoc

Dragon Age: Origins – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

25,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Dragon Age: Origins – PC

Povestea se desfasoara intr-un univers nou si este centrata in jurul luptei impotriva “The Blight”, o amenintare iminenta la adresa tuturor raselor umanoide ce populeaza planeta. Jocul beneficiaza de mai multe posibile “inceputuri”, create diferit in functie de rasa pe care jucatorul o alege si background-ul social al acestuia (veti juca un joc diferit daca sunteti un mag elf sau un dwarf din clasa de jos).
Personajele interactioneaza intre ele, putand dezvolta antipatii, povesti de dragoste, relatii ce au impact asurpa desfasurarii naratiunii. Luptele se desfasoara dupa dorinta, real-time sau in modul consacrat de jocuri precum Baldurs’ Gate, pauzand jocul pentru a da instructiuni fiecaruia din membrii party-ului. Alegerile morale au consecinte notabile iar diferenta intre bine si rau este una “gri”, dand o nota de realism jocului.
Experienta jucarii lui nu poate fi insa descrisa, universul Dragon Age: Origins impunandu-se ca unul imersiv, credibil si fascinant. Rejucabilitatea jocului este enorma (de notat cele 6 posibile inceputuri ce se desfasoara pe o perioada destul de lunga din jocul ce insumeaza peste 80 de ore de joc, fara a pune la socoteala numarul de quest-uri aditionale) si va fi imbunatatita printr-o serie de expansion-uri ce sunt deja planificate sa apara in decursul urmatorilor 2 ani.
Cu alte cuvinte, Dragon Age: Origins are toate atuurile pentru a deveni un joc de referinta in istoria RPG-urilor, devenind astfel demn de mostenirea pe care o are in spate.

Cerinte sistem - Dragon Age: Origins – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows XP (SP3) or Windows Vista (SP1) or Windows 7
Processor: Intel Core 2 1.6 Ghz / AMD 64 2.0 GHz
Memory: 1 GB RAM
Graphics: ATI Radeon X850 256MB / NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB
Storage: 20 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows XP (SP3) or Windows Vista (SP1) or Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or AMD Phenom II X2 Dual-Core 2.7 Ghz
Memory: 2 GB RAM / 3 GB RAM
Graphics: ATI 3850 512 MB or NVidia 8800GTS 512MB
Storage: 20 GB

Dragon Age: Origins – PC - Video

Dragon Age: Origins – PC

Gen

Actiune, RPG

Platforma

Origin

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Dragon Age: Origins – PC

Fotografia produsului Dragon Age: Origins – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Dragon Age: Origins – PC.

Pretul Dragon Age: Origins – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Dragon Age: Origins – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Dragon Age: Origins – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Dragon Age: Origins – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.