Diablo 3 – PC

Diablo 3 – PC

Disponibiliate: In stoc

Diablo 3 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

115,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Diablo 3 – PC

Au trecut mai mult de doua decenii de cand demonii Diablo, Mephisto si Baal au navalit asupra Sanctuarului, fortand umanitatea sa se supuna lor. Atunci lumea a fost salvata de o mana de eroi necunoscuti in Diablo II, dar iata ca acestia au inceput sa uite iar Sanctuarul ramane vulnerabil in fata raului.
Succesorul lui Diablo II vine cu o interfata usor de folosit, actiune rapida si un gameplay plin de suspans. Poti alege intre 5 clase de personaje – Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk si Demon Hunter.
Noul motor grafic 3D este combinat cu fizica Havok pentru a oferi o experienta noua pentru jucatorii action RPG. In Diablo 3 mediile inconjuratoare includ zone de interior si exterior, cu zone interactive, obstacole, capcane si elemente ce pot fi distruse.

Cerinte sistem - Diablo 3 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows XP / Vista / 7 / 8
Processor: Intel Pentium D 2.8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory: 1.5 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 7800 GT / ATI Radeon X1950 Pro
Storage: 12 GB
Additional Notes: Internet

Recommended system requirements
System requirements: Windows XP / Vista / 7 / 8
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.8 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 260 / ATI Radeon HD 4870
Storage: 12 GB

Diablo 3 – PC - Video

Diablo 3 – PC

Gen

Actiune, Aventura, RPG

Platforma

Battle.net

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

Diablo 3 – PC

Fotografia produsului Diablo 3 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Diablo 3 – PC.

Pretul Diablo 3 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Diablo 3 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Diablo 3 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Diablo 3 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.