Diablo 2 – PC

Diablo 2 – PC

Disponibiliate: In stoc

Diablo 2 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

50,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Diablo 2 – PC

Diablo II este un joc de rol de acțiune cu elemente de hack și slash. Este o continuare a lui Diablo, care a avut un mare succes. Succesul Diablo II a crescut și el, deoarece a fost unul dintre cele mai populare jocuri video din 2000. Continuarea temelor de fantezie și întuneric din prequelul său a contribuit, de asemenea, la factorul de succes.
Povestea jocului este împărțită în Fapte care, de obicei, urmează o cale predeterminată. Singurele excepții sunt temnițele și zonele sălbatice, deoarece sunt generate la întâmplare. În Diablo II sunt disponibile cinci personaje. Lumea jocului se confruntă cu o nouă amenințare apărută recent. Un vagabond întunecat face ravagii și distruge totul în calea sa. Este timpul să ne ridicăm și să luptăm pentru supraviețuirea umanității. Puteți lupta cu minionii iadului ca Amazon, Vrăjitoare, Barbar, Paladin sau Necromancer. Selectează-ți clasa preferată și mergi pe o serie de căutări periculoase pentru a anihila Dark Wanderer.

Cerinte sistem - Diablo 2 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows XP
Processor: 300 MHz – Pentium II
Memory: 32 MB RAM
Graphics: GeForce FX 5500 / Radeon Xpress 1200
Storage: 4 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows XP
Processor: 1.3 GHz – Pentium 4 / Athlon MP
Memory: 256 MB RAM
Graphics: GeForce FX 5500 / Radeon Xpress 1200
Storage: 4 GB HD

Diablo 2 – PC - Video

Diablo 2 – PC

Gen

Actiune, RPG

Platforma

Battle.net

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

Diablo 2 – PC

Fotografia produsului Diablo 2 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Diablo 2 – PC.

Pretul Diablo 2 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Diablo 2 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Diablo 2 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Diablo 2 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.