Detroit: Become Human – PC

Detroit: Become Human – PC

Disponibiliate: In stoc

Detroit: Become Human – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

149,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Detroit: Become Human – PC

Fa un salt in viitorul apropiat al orasului Detroit. In 2038, orasul intinereste datorita lansarii unor modele avansate de androizi, care exista doar ca sa-i serveasca pe oameni. Dar lucrurile sunt pe cale sa se schimbe…
Intra in “pielea” unuia dintre cei trei androizi ca sa vezi cum se descurca minunata lume noua pe buza prapastiei. Deciziile pe care le iei modifica puternic desfasurarea povestii intense si ramificate a jocului. Ai mii de alegeri si duzini de deznodaminte. Cum vei influenta viitorul orasului Detroit?
Modeleaza o poveste complexa, cu multe ramificatii, in care deciziile tale determina nu doar soarta celor trei personaje principale, dar si pe cea a intregului oras Detroit.
Ceea ce faci le poate aduce moartea personajelor Kara, Conner si Marcus, dar daca vreunul dintre ei dispare, povestea tot merge mai departe…
Intra intr-o lume in care dilemele morale si deciziile dificile pot transforma sclavii androizi in revolutionari care remodeleaza lumea.
Afla ce inseamna sa fii om dintr-o perspectiva exterioara, priveste lumea prin ochii unei masini.

Detroit: Become Human – PC - Video

Detroit: Become Human – PC

Gen

Actiune

Platforma

Epic Games

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Detroit: Become Human – PC

Fotografia produsului Detroit: Become Human – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Detroit: Become Human – PC.

Pretul Detroit: Become Human – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Detroit: Become Human – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Detroit: Become Human – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Detroit: Become Human – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.